Befejeződött a nyomozás

Dombrádi honosítási visszaélések: kilenc ember ellen emeltek vádat

Befejeződött a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság által indított nyomozás, június 23-án az ügyészség kilenc ember ellen közokirat-hamisítás és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kisvárdai Járásbíróságon.

2015.07.06 13:22MTI

Kilenc ember ellen emelt vádat a Kisvárdai Járási Ügyészség a honosítási eljárásokkal kapcsolatos dombrádi visszaélések miatt - közölte Legény Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő írásban benyújtott kérdésére válaszolva a legfőbb ügyész.

A Parlament honlapjára feltöltött válaszában Polt Péter azt írta, befejeződött a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság által indított nyomozás, június 23-án az ügyészség kilenc ember ellen közokirat-hamisítás és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Kisvárdai Járásbíróságon.

A Magyar Nemzet április 11-ei cikke szerint jogosulatlanul segíthettek külföldieket kettős állampolgársághoz az ukrán határhoz közeli Dombrádon. A megyei főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére május közepén azt mondta, nyolc embert gyanúsítanak a honosítási eljárásokkal kapcsolatos visszaélések miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.