Nemzetpolitikai államtitkárság

Együttműködési megállapodás a honosítás egyszerűbbé tételéért

Az egyszerűsített honosítás egyszerűbbé tétele a célja annak a háromoldalú együttműködési megállapodásnak, amelyet a Miniszterelnökség, a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint Eurotrans Alapítvány képviselői szerdán írtak alá.

2015.02.18 15:40MTI

A nemzetpolitikai államtitkárság MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a háromoldalú együttműködés célja továbbá a honosítást igénylő személyek széles körű elérése annak érdekében, hogy az erdélyi magyarság számára még könnyebbé váljon az ügyintézés.

Hasonló megállapodás már létezik az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács által működtetett Demokrácia Központok hálózatával - jelezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.