Emmi

Egyedülálló jelnyelvi tolmácsszolgáltatási rendszer jön létre

Európa-szerte egyedülálló az a jelnyelvi tolmácsszolgáltatási rendszer, amely a júniusban megkötött finanszírozási szerződések jóvoltából jön létre.

2015.06.23 11:45MTI

Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára közölte: az Emmi áprilisban írt ki pályázatot térítésmentes jelnyelvi tolmácsszolgáltatások biztosítására.

A pályázat elbírálása után 22 nyertessel kötöttek három évre szóló finanszírozási szerződést, ezzel kiszámítható, fenntartható és tervezhető rendszert biztosítanak, amely egyedülálló Európában a szabályozási környezet és a finanszírozás biztonsága tekintetében - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.