NAV

Jelnyelvi tolmácsok segítik az adóbevallást

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jelnyelvi tolmácsok bevonásával segíti a hallássérült adózók személyijövedelemadó-bevallási kötelezettségének teljesítését.

2015.05.07 11:26MTI

A NAV munkatársai a Dél-budapesti Adóigazgatóság IX. kerület Vaskapu utca 33-35. szám alatt található központi ügyfélszolgálatán május 12-én (kedden) délután 3-tól este 6-ig várják a hallássérült adózókat.

Az ügyfelek - a korábbiakhoz hasonlóan - a Hallássérültek Identitásáért Közhasznú Egyesület jelnyelvi tolmácsainak közreműködésével kapnak szakszerű segítséget bevallásuk elkészítéséhez, s a kitöltött bevallást helyben le is adhatják.

A kezdeményezés az elmúlt években és idén februárban is kedvező fogadtatásra talált az érintettek körében, a lehetőséggel egyre többen élnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.