Elnapolva

MPB - elmaradt a tisztújítás, ideiglenesen Deutsch Tamás elnököl

A tisztújító közgyűlésig - amelynek időpontja még nem ismert - Deutsch Tamás alelnök látja el az elnöki teendőket, miután az eddigi elnök, Gömöri Zsolt kedden lemondott posztjáról.

2015.06.19 16:42MTI

Elmaradt a tisztújítás a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) pénteki rendkívüli közgyűlésén.

A tagság a közgyűlés levezető elnökének, Szabó Lászlónak, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) elnökének javaslatát elfogadva úgy döntött, hogy az eredeti napirend szerinti tisztújítás elmarad.

Az első napirendi pontként Gömöri Zsolt leköszönő elnök beszámolóját hallgatják meg az MPB körül kialakult helyzetről, majd a felügyelő bizottságot választják meg.

A közgyűlést nagy médiaérdeklődés kíséri. Mivel a tanácskozást egy kis teremben tartják, ezért az újságírókat nem engedik be, csak egy kivetítőn követhetik nyomon az eseményeket, miközben a terem bejáratát egy biztonsági őr vigyázza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.