Jótékonyság

Adománygyűjtő váltófutás lesz a dévai gyermekotthon javára

Adománygyűjtő váltófutást szervez az Egészségkommunikációs Központ a Böjte Csaba ferences szerzetes által vezetett dévai gyermekotthon lakóinak megsegítésére.

2015.06.09 00:30MTI
Facebook - Magnificat.ro

Gui Angéla, a központ vezetője elmondta, a Déva-Budapest váltó rajtja június 23-án lesz Déván, és a több mint 500 kilométer megtétele után a résztvevők a fővárosi Hősök terén érnek célba. A váltófutásra bármikor lehet jelentkezni, különösebb feltétel nincs, csak regisztrálni kell a devabudapestfutas.hu oldalon.

A vezető elmondta azt is, hogy a dévai gyermekotthon lakói közül is sokan futnak majd, és tizenhatan Budapesten tölthetnek egy hetet táborban.

Gui Angéla közölte, a rendezvény fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.