Újság

Megújította regionális napilapjait a Mediaworks

Ezentúl több helyi tartalmat, lokális szolgáltatási információt kínálnak a lapok, amelyek nyolcoldalas heti rejtvénymelléklettel egészülnek ki.

2015.05.18 13:53MTI

Megújította mind a nyolc regionális napilapját a Mediaworks-csoport - közölte a médiavállalat hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, a társaság új előfizetőket, az eladások növekedését várja a Pécsen készülő Új Dunántúli Napló, a Heves Megyei Hírlap, a Komárom-Esztergom megyében megjelenő 24 Óra, a Somogyi Hírlap, a szolnoki Új Néplap, a Tolnai Népújság, a Békés Megyei Hírlap és a Bács-Kiskun megyei Petőfi Népe, valamint a Vasárnap Reggel új arculatától és tartalmi átalakulásától.

A közlemény szerint ezentúl több helyi tartalmat, lokális szolgáltatási információt kínálnak a lapok, amelyek nyolcoldalas heti rejtvénymelléklettel egészülnek ki.

Mindegyik napilap az eddiginél nagyobb terjedelemben, ugyanakkor szellősebb, rendezettebb, tagoltabb arculattal jelenik meg. Szeretnék erősíteni regionális lapjaik szórakoztató jellegét is - jelezték -, a társaság női kiadványainak tartalma révén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.