Elhajtott

Cserbenhagyásos gázolás miatt hallgatott ki a rendőrség egy főszerkesztőt

Cserbenhagyásos gázolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a hetilap főszerkesztőjét.

2015.05.13 16:16MTI

Szerdán a Napi Gazdaság írt arról, hogy információik szerint az ellenzéki lap "első embere" még március 30-án, kevéssel éjfél előtt, a fővárosi Rottenbiller és István utca kereszteződésében kanyarodás közben elgázolt egy a külső forgalmi sávban szabályosan haladó kerékpárost, aki az ütközés következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. M. M. az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - írta a napilap honlapján.

A lap főszerkesztőjét a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította meg. M. M. a kihallgatás során a segítségnyújtás elmulasztásáért és a baleset okozásáért is elismerte a felelősségét - tették hozzá.

M. M. közleményt adott ki, amelyben azt írja: nem észlelte, hogy elgázolt valakit, csak egy furcsa hangot hallott. És csak otthon tűnt fel neki, hogy megkarcolódott a kocsija, ezért visszament a helyszínre, ahol addigra már a rendőrség helyszínelt. A kihallgatáson elismerte a felelősségét, de azt írja: nem gázolt és tudatos cserbenhagyás sem történt.

A  főszerkesztő közleményének végén úgy fogalmazott: "az ügy mélységesen megrendített, szeretném kifejezni együttérzésemet a baleset sérültjének".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.