Cserbenhagyás

Halálra gázoltak egy kerékpárost Kutason

A személygépjármű a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. 10 percen belül elfogták.

2014.10.18 08:29MTI

Halálos közlekedési baleset történt péntek este a 6619-es számú úton, a Somogy megyei Kutas belterületén - közölte honlapján a rendőrség.

A rendelkezésre álló - elsődleges - adatok szerint egy személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy kerékpárost, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A biciklis férfi a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés idején teljes útlezárást léptettek érvénybe. A rendőrök a baleset okozóját mintegy tíz percen belül elfogták, és a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították - olvasható a police.hu honlapon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.