Cserbenhagyás

Halálra gázolta a kerékpárt toló férfit, majd elhajtott

Kora este Kesznyéten és Tiszalúc között egy eddig ismeretlen típusú és rendszámú gépjármű vezetője elütött egy gyalogosan közlekedő, 60 év körüli, két kerékpárt toló férfit, majd a helyszínről elhajtott.

2014.11.04 19:50MTI
Forrás: utadat.hu

Halálra gázolt egy kerékpárokat toló férfit, majd elhajtott a helyszínről egy autós a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kesznyéten és Tiszalúc között - mondta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-nek. Gaskó Bertalan közölte, a rendőrség keresi a baleset okozóját.

A részletekről elmondta, hogy kora este Kesznyéten és Tiszalúc között egy eddig ismeretlen típusú és rendszámú gépjármű vezetője elütött egy gyalogosan közlekedő, 60 év körüli, két kerékpárt toló férfit, majd a helyszínről elhajtott. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett és közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást rendelt el - tette hozzá Gaskó Bertalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.