Dráma

Halloweenező gyerekeket gázolt halálra egy gyorshajtó Amerikában

A kosztümös gyerekek Santa Anában gyűjtötték az édességeket.

2014.11.01 18:48ma.hu
Videó screenshot

Három kosztümös gyereket gázolt halálra egy autó pénteken, a kaliforniai Santa Ana egyik kertvárosában.

A 13 éves kislányok a szokásos halloweeni édességgyűjtő sétájukon voltak. A helyi rendőrség szerint egy általános iskola melletti zebrán akartak átkelni, amikor elütötte őket egy gyorshajtó. A gázoló megállás nélkül továbbhajtott. Videó itt >>>

A KACB hírtelevízió jelentése szerint mindhárom gyerek a helyszínen életét vesztette. A személyazonosságuk egyelőre nem ismert, a hatóságok nagy erőkkel próbálják felkutatni a hozzátartozóikat.

A rendőrség két gyanúsított ellen adott ki körözést. A gázolók egy közeli utcában leállították a Honda CRV-jüket, és gyalog menekültek tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.