2011-ben ölték meg őket

Jogerősen tényleges életfogytiglan a Baunok házaspár gyilkosainak

tényleges életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta szerdán a Szegedi Ítélőtábla azt a két testvért, aki 2011-ben meggyilkolta Baunok István szolnoki vállalkozót és feleségét.

2015.04.29 11:40MTI

Az ítélőtábla társtettesként, különös kegyetlenséggel, aljas indokból, több ember és védekezésre képtelen személyek sérelmére elkövetett emberölés bűntettében, valamint más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a 39 és 40 éves férfit, és - az elsőfokú ítéletet súlyosítva - döntött arról, hogy egyikük sem bocsátható feltételesen szabadon.

Az emberölésben bűnsegédként közreműködő társuk szintén életfogytig tartó büntetést kapott, ő legkorábban 25 év letöltése után szabadulhat.

Az elkövetők bujkálását segítő, valamint az áldozatoktól megszerzett egyik gépkocsit orgazdaként megvásárló vádlottakat felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbüntetésre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.