Tanúk meghallgatásával

Hétfőn folytatódott a meggyilkolt Baunok házaspár büntetőpere

Tanúk meghallgatásával folytatódott a Baunok házaspár megölése miatt indított büntetőper hétfőn a Szolnoki Törvényszéken.

2013.03.25 17:35MTI

Az ügyészség három férfit vádol azzal, hogy 2011. november 17-én elrabolta és Újszász külterületén megölte a szolnoki Baunok István vállalkozót és annak gyermekorvos feleségét.
   
Az áldozatok lánya tanúkénti meghallgatásán azt mondta, több apró jel után akkor érezte, hogy valami baj történhetett az édesanyjával, amikor megtudta, hogy az a több évtizedes gyakorlattal ellentétben nem jelent meg időben a rendelőjében.
   
A nő vallomásában felidézte: 2011. november 17-re Angliába kellett utaznia egy állásinterjúra, és megbeszélte anyjával, hogy érkezését jelzi mobiltelefonon, de az asszony készüléke ki volt kapcsolva. Miután többszöri próbálkozás után sem sikerült kapcsolatot teremteni anyjával, felhívta Debrecenben lévő férjét, és megkérte, ő is hívja a szüleit. A férje később jelezte neki, hogy egyszer sikerült Baunok Istvánt elérnie, de az apósa furcsán, idegesen beszélt vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.