Apátia

Apáti István azért nem nyomott gombot, mert életveszélyesen megfenyegették

"Számomra családom élete a legfontosabb." Apáti István nem kívánja az ellenzéknek, hogy ők is ilyen torokszorító helyzetbe kerüljenek...

2015.03.03 14:55ma.hu

A Jobbik Sajtóosztálya közleményt küldött a ma.hu szerkesztőségének, mely szerint kedden Apáti István a családját védte, azért nem tudott szavazni. Mint ismeretes, a képviselő hiányzása miatt tudta az Országgyűlés 131 igen szavazattal, 65 nem ellenében elfogadni az egyes közigazgatási tárgyú törvények módosítását, amit az ellenzék igen élesen bírált >>>

Apáti Istvánt állítása szerint a hétvégén halálosan megfenyegették, ezért nem volt jelen a szavazáson, és vállalja a következményeket, mert számára a családja élete a legfontosabb:

"A hétvégén nemcsak engem, de családomat is súlyosan, életveszélyesen megfenyegetett a helyi cigánymaffia kábítószeres tagja, ami miatt a rendőrségi feljelentést megtettem. Ez nem holmi Facebook-bejegyzés volt, amit a szenzációéhes, politikai bulvárra vágyó média gumicsontként előszeretettel csócsál heteken keresztül, hanem élőszavas fenyegetés ért, mely feleségemet és féléves gyermekemet is életveszélybe sodorta. Az ő biztonságukért időt, pénzt, fáradságot nem sajnálok, még a mai napon is a támadásokat megelőző intézkedésekkel foglalkoztam.

Szánalmasnak tartom azokat a politikusokat, akik ebből az életveszélyes fenyegetésből politikai hasznot kívánnak húzni. Nem kívánom, hogy ők is ilyen torokszorító helyzetbe kerüljenek, de kérem, képzeljék magukat az én helyembe. Nagyon sajnálom, hogy a mai fontos szavazáson emiatt nem tudtam részt venni, de ebben a fenyegetett helyzetben a lelkiismeretem azt diktálta, hogy maradjak a feleségemmel és a pici lányommal.

A frakcióm részéről várható szankciót természetesen vállalom, de számomra a családom élete mindennél fontosabb.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.