Belváros

Juhász Péter lemondott önkormányzati bizottsági tagságáról

"Juhász Péter a mai testületi ülésen lemondott önkormányzati bizottsági helyéről, valamint bejelentette, hogy a testületi üléseken nem kíván a jövőben részt venni"

2015.01.15 15:34MTI

Juhász Péter, az Együtt V. kerületi önkormányzati képviselője lemondott önkormányzati bizottsági tagságáról - közölte Belváros-Lipótváros Önkormányzata csütörtökön.

"Juhász Péter a mai testületi ülésen lemondott önkormányzati bizottsági helyéről, valamint bejelentette, hogy a testületi üléseken nem kíván a jövőben részt venni" - áll az önkormányzat sajtóosztályának közleményében.

Azt írták, Juhász Péter ezzel "kifejezte abbéli szándékát, hogy nem kívánja önkormányzati munkáját, képviselői feladatait ellátni".

"Juhász Péterről sajtóhírekből már tudható, hogy csődbe ment cégek, adótartozások maradnak utána mindenhol. Most a képviselői munkáját adta fel, ezzel visszaélt választói bizalmával, ahelyett, hogy a választóktól kapott felhatalmazását tényleges munkára váltotta volna" - fogalmaztak a közleményben.

Juhász Péter az önkormányzat oktatási bizottságának volt a tagja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.