BKK

A Bubi télen is buli - sapka-sál, bérdrótszamárra fel!

Rengetegen tekerik a MOL Bubit, a hűvösebb idő ellenére most is sokan pattannak nyeregbe.

2014.12.13 18:46ma.hu
Fotó: Facebook/MOL Bubi Közberingarendszer

A közbringarendszer szeptember 8-ai elindulása óta, vagyis három hónap alatt több mint 265 ezer alkalommal bérelték ki a zöld kerékpárokat, a regisztrált felhasználók száma mára meghaladta a tízezret - írja a Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán.

A kerékpárokat az üzemeltető folyamatosan ellenőrzi és karbantartja, a szakemberek minden egyes biciklit alaposan átvizsgálnak a téli hónapokban és szükség esetén kicserélik rajtuk a kopó alkatrészeket.

Az enyhébb decemberi idő még napokig kitart, a zöld bringák pedig mind a 76 gyűjtőállomáson várnak minden kedves nyeregbepattanót.

Mert bubizni télen is buli!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.