Zöld kerékpárok előnyben

A Bubival is számol már a Futár

Mától már a közbringával is számol útvonaltervezéskor a BKK Futár információs rendszere: feltünteti az útvonalhoz legközelebb található MOL Bubi gyűjtőállomásokat és a tömegközlekedési útvonalakkal párhuzamos szakaszokon a zöld kerékpárok használatát részesíti előnyben, amennyiben így kevesebb az utazási idő.

2014.11.06 10:36Havariapress

A Futár legújabb fejlesztésével a több ezer tömegközlekedési járművön kívül már a közbringarendszer is percre pontos adatokkal szerepel az utazástervezőben.

A közbringarendszer adatainak beépítésével a Futár utazástervező térképén megjelennek a gyűjtőállomások az ott található szabad kerékpárok számával. A funkció a járművekéhez és megállókéhoz hasonlóan ki- és bekapcsolható.

Ha a legközelebbi gyűjtőállomáson éppen nincs szabad kerékpár, a program ezt figyelembe veszi, és egy másikhoz irányítja a MOL Bubival tervező utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.