Botrányba keverik ha...

Almássy Kornél: megzsaroltak, hogy visszalépjek

Almássy Kornél, azt MDF elnökjelöltje azt állítja, hogy a vele szemben állók közvetítők útján megzsarolták és arra akarták rávenni, lépjen vissza pártelnökjelöltségétől. Az MDF alelnöke erről a Képviselői Irodaház folyosóján, megfogalmazása szerint illegalitásban tartott sajtótájékoztatón beszélt pénteken.

2008.09.12 13:15MTI

Az ellenzéki politikus közölte: arra is rá akarták venni, hogy lépjen ki az MDF-ből és mondjon le parlamenti mandátumáról. Mindezt azzal a nevetséges indokkal, hogy nyilvánosságra hoznak olyan terhelő adatokat, amelyek engem is belekevernek a most gyűrűző titkosszolgálati botrányba - jelentette ki. Almássy Kornél hangsúlyozta: a részletekről nem tud semmit, de semmi olyat nem tett, amit ne vállalhatna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.