Önkormányzat 2014

Schmuck Andor bevezetné a "háromszázas szabályt"

Ne vehesse fel képviselői tiszteletdíját az, aki egy évben nem találkozik igazoltan legalább háromszáz választópolgárával a körzetében, javasolja a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke.

2014.10.09 17:50MTI

A pártelnök azt mondta, a szociáldemokraták képviselői "egyetlen fillért" sem vesznek fel munkájukért, mert így kiderül, hogy ki az, aki valóban tenni akar, és ki az, aki csak a képviselőségből akar megélni.

Schmuck Andor arról is beszélt, hogy a baloldal válságban, amiért bocsánatot kell kérnie. Úgy véli, a baloldal elfeledkezett Horn Gyula szavairól, vagyis hogy "nem szabad elengedni a kisemberek kezét".

A pártelnök azt javasolta hallgatóságának, hogy a főpolgármester-jelölti szavazólapot húzzák át, ezzel azt üzenve: nincs baloldali jelölt. De - Schmuck Andor ígérete szerint - 2018-ban lesz.

Richard D'Loss, az Amerikai Szociáldemokraták Pártjának (SDUSA) elnöke a jelenlévők előtt azt mondta, a magyaroknak most (ezzel a választással) lehetőségük lesz arra, hogy új utat járjanak, maguk mögött hagyják a kommunizmus szélsőségeit, megőrizve annak a korszaknak a nagyon fontos szociális értékeit. Richard D'Loss azt kérte az egybegyűltektől, hogy szavazzanak a szociáldemokrata jelöltekre vasárnap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.