Visszalépett a jelöltségtől

Schmuckék tovább castingolhatnak - Árok Kornélból nem lesz Tarlós-utód

A párt budapesti elnöksége és a választmány augusztus 21-én ismét tanácskozik, ahol elfogadják az új főpolgármester-jelölt személyét.

2014.08.19 12:12MTI
Forrás: youtube.com (ATV)

Visszalépett Árok Kornél a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja főpolgármester-jelöltségétől, a döntést a párt budapesti elnöksége és választmánya elfogadta - közölte Schmuck Andor pártelnök kedden az MTI-vel.

Közölte azt is, hogy a párt budapesti elnöksége és a választmány augusztus 21-én ismét tanácskozik, ahol elfogadják az új főpolgármester-jelölt személyét.

Schmuck Andor közleményében úgy fogalmazott, hogy a szociáldemokraták mindig fontosnak tartották az értékalapú megállapodást, ami nem pozíciókról szól, hanem elvekről.

Árok Kornélt július 17-én választották a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának főpolgármester-jelöltjévé. A párt két nappal korábbi kongresszusának szünetében jelentette be Schmuck Andor elnök, hogy a testület döntése értelmében önálló főpolgármester-jelöltet állítanak az őszi választásra.



Árok Kornél 2010-2012 között a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke volt, 2012-től a Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM) párt elnöke volt, 2014. januárja óta a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának ügyvezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.