Vegye-vigye

Bútort és bálázógépet is a Tescóból!

Online árverésre bocsátja a Tesco működésből kivont berendezéseit. Az árverésre kerülő tárgyak nagy része jó állapotú, az üzletlánc fejlesztési terveinek megfelelően értékesítik azokat. Összesen 139 tétel kerül kalapács alá.

2014.10.07 11:55Havariapress
Olajsütő, az egyik tétel (Fotó: Intergavel/Tesco)

Összesen 139 tétel - köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök - keresi új gazdáját, a kezdő teljes kikiáltási ár 35 400 euró, a licit október 16-áig tart.

Meghatározó termékcsoport a sütőipari gépeké, berendezéseké. Nyújtógépek, kenyereskocsik, pizzakemencék, zsemleosztók található az oldalon, amelyeket a Tesco saját pékségei használtak.

Egyes berendezéseket azért adnak el, mert a hipermarket üzleti politikája és az eszközök elavulása miatt mindenképpen szükséges a cseréjük, értékesítésük, függetlenül attól, hogy még használhatók.

Az aukción az üzletekben használt bútorokat, vitrineket, eladópultokat is megvásárolhatják, de speciális igényt kielégítő bálázógépek is találhatók az árverési oldalon.

A használt, de jó állapotú eszközökre, áruházi berendezési tárgyakra interneten lehet licitálni, de a tárgyak személyesen is megtekinthetők.

Az árverés lebonyolításával, ahogy korábban is, az Intergavel Aukciószervező Kft-t bízta megaz aruházlánc. A pontos feltételeket, a részvételi szabályzatot, és a fizetés módját az aukciószervező honlapján közlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.