Önkormányzat

Tarlós nem kiváncsi a performanszra

Határozatképtelenség miatt elmaradt a Fővárosi Közgyűlés kedd reggelre összehívott, szocialista és független képviselők által kezdeményezett rendkívüli ülése.

2014.09.09 08:12MTI

Tarlós István főpolgármester azért állapította meg a határozatképtelenséget, mert a 34 tagú testületből rajta kívül mindössze heten voltak a teremben.

A rendkívüli ülésen nem jelentek meg a Fidesz-KDNP és a Jobbik képviselői, a szocialisták közül öten, a függetlenek közül pedig ketten mentek el a reggel hét órára összehívott ülésen.

Tarlós István az ülés bezárása után újságírók előtt azt mondta, hogy a szocialisták teljesen váratlanul, egyetlen előterjesztés készítése nélkül hívatták össze a közgyűlést, majd bejelentették, hogy nem jönnek el rá. Majd "néhányan mégis bejönnek, és előadnak itt performanszt" - tette hozzá a főpolgármester, megjegyezve, ehhez nem szeretne mást hozzáfűzni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.