Önkormányzat 2014

Az LMP-t nem szórakoztatja - szerintük nevetséges Tarlós és Lázár színjátéka

A Fidesznek és Tarlós Istvánnak is érdeke eljátszani, hogy a főpolgármester Budapest érdekeit képviseli, de...

2014.09.03 13:09MTI
Forrás: youtube.com

Az LMP főpolgármester-jelöltje szerint nevetséges a Tarlós István főpolgármester és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter között hónapok óta zajló színjáték a fővárosi fejlesztési forrásokról.

Csárdi Antal szerdai közleményében azt írta, megértik, hogy a kampányban a Fidesznek és Tarlós Istvánnak is érdeke eljátszani, hogy a főpolgármester Budapest érdekeit képviseli, de a tény ezzel szemben az, hogy az elmúlt négy évben semmilyen érdemi ellenállást nem tanúsított, miközben a kormány sorra elvette a főváros hatásköreit és forrásait.

Az LMP szerint a kormány Brüsszelre hárítja a felelősséget az uniós források ügyében, miközben lennének fővárosi fejlesztésekre is felhasználható uniós összegek, és a költségvetési pénzből is meg lehetne valósítani ezeket a projekteket.

A politikus hozzátette: Tarlós István tehetetlen a kormánnyal szemben, valódi lobbiereje láthatóan nincsen, miközben konfliktusokat nem mer vállalni. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy továbbra sem lehet tudni, hogy miből fogják finanszírozni az életveszélyes hármas metró felújítását, pedig ez a kormány felelőssége lenne - írta Csárdi Antal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.