Önkormányzat 2014

Szekszárdon az alpolgármester a Fidesz-KDNP jelöltje

Ács Rezsőt, a város fideszes alpolgármesterét indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP Szekszárdon az októberi önkormányzati választáson.

2014.08.08 17:30MTI

Ács Rezsőnek, aki második ciklusban a város gazdasági alpolgármestere, elvitathatatlan az érdeme abban, hogy a 2006-ban még összeomlás előtt álló várost meg tudták erősíteni – mondta Horváth István polgármester, a Fidesz választókerületi elnöke, aki Szekszárd országgyűlési képviselője is, és nem indul az őszi helyhatósági választáson.

Horváth István bemutatta a tolnai megyeszékhely tíz egyéni választókörzetének fideszes jelöltjeit, akik közül öten tagjai a jelenlegi közgyűlésnek, egy új jelöltet a KDNP javasolt, egy pedig a Fidelitas tagja. „A cél, hogy a polgármesteri szék elnyerése mellett mind a tíz körzetben megkapjuk a választók bizalmát” – jegyezte meg a politikus.

Ács Rezső arról beszélt, hogy szeretné folytatni az elmúlt két ciklusban elkezdett munkát; kiemelte a munkahelyteremtés, az út- és járdafelújítás fontosságát, tervei között szerepel a szállodai kapacitások bővítése és a belváros rekonstrukciójának kiterjesztése a Bezerédj-tömbbelsőre.

Megemlítette azt is, hogy az elmúlt húsz-huszonöt évben kissé háttérbe szorult lakótelepeken élhető környezetet szeretne kialakítani a parkolóhelyek bővítésével és az idősek számára a pihenést szolgáló zöldfelületek növelésével. Jelezte, az atomerőmű bővítéséhez kapcsolódva lakásépítési programot hirdet meg, azért, hogy a bővítésben résztvevő mérnökök Szekszárdon telepedjenek le.

Ács Rezső 1998 óta a szekszárdi közgyűlés fideszes tagja, 1998 és 2002 között a gazdasági, 2002 és 2006 között a pénzügyi bizottságot vezette, 2006-tól a város társadalmi megbízatású, gazdasági ügyekkel foglalkozó alpolgármestere. A 49 éves polgármesterjelölt közgazdász, feleségével két gyermeket nevel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.