Fonódnak a villamosok

Útszűkület lesz a Bécsi út egy szakaszán

Hétfőtől egy sávon haladhat csak a forgalom Budapesten a Bécsi út centrum felé vezető oldalán a Tímár utca és a Reménység utca között.

2014.07.11 19:55MTI
Freedigitalphotos phasinphoto

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a budai fonódó villamosvonalak kiépítéséhez kapcsolódóan elkezdik a vágánypanelek cseréjét. Bár a munkák a vágányzónában zajlanak, a belső sávot a városközpont felé vezető oldalon lezárják. A munkák várhatóan augusztus 10-ig tartanak.

Gépjárművel a Tégla utca - Föld utca - Bécsi út csomópontban a mellékutcákból csak jobbra lehet kanyarodni, a Bécsi útról pedig a Szomolnok utcába balra nem lehet majd behajtani. A munkálatok ideje alatt a Selmeci utcai, valamint a Kiscelli utcai kereszteződésekben a vágányokon keresztül közlekedőknek útszűkületre és sávelhúzásra kell számítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.