Megkönnyebbülés

Mesterházy Attila nagyot motorozott a választmányi ülés után

Visszanövesztette spanyolos hetyke bajszát és szakállát, majd motorra is pattant az MSZP lemondott elnöke.

2014.06.01 10:46ma.hu
Mesterházy Attila Facebook-oldal

Mesterházy Attila motorral ment a szombati választmányi ülésre, a szelfit még indulás előtt készítette. Az ülésen a lemondott pártelnök megköszönte az elmúlt években kapott támogatást, és jelezte, hogy az MSZP sikeréért akar dolgozni, valamint sok sikert kívánt a következő pártvezetőségnek. Biztosította a pártot, hogy a mindenkori vezetők számíthatnak a munkájára.

MTI Fotó: Kovács Attila

Majd dolga végeztével felszállt járművére, és elhajtott. Nem sokkal később "Ma végre motoroztam egy nagyot!" szelfi jelent meg Facebook-oldalán. A kommentelők sok sikert kívánnak neki, és biztatják, hogy élvezze ki a szabadságát.

Mesterházy Attila Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.