Eredményváró

Vasárnap benépesíti a Fidesz-holdudvar az üresen kongó Bálnát

"Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, és mondja azt, hogy kétszer Fidesz".

2014.04.04 11:25MTI

A Fidesz-KDNP a budapesti Bálna előtt tartja vasárnap választási eredményváró rendezvényét, ahová várják a pártszövetség szimpatizánsait - közölte Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója pénteken, az épület előtti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, a IX. kerületi Fővám térnél lévő Bálna déli teraszára szervezett eredményvárón jelen lesz Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a nagyobbik kormánypárt országos elnöksége, kormánytagok és Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselők. A rendezvényen kivetítőn lehet majd nyomon követni a választás eredményét, és ide, a Bálna kereskedelmi, kulturális és szórakoztató központba várják a sajtót is.

"Azt kérjük mindenkitől, hogy most vasárnap vegyen részt a választáson, és mondja azt, hogy kétszer Fidesz", vagyis egyéniben és listán is a kormánypártokat támogassa, majd csatlakozzon a Fidesz-KDNP eredményvárójához - közölte Nyitrai Zsolt.

A politikus hozzátette, az országgyűlési választásig folytatják a kampányt, mert még "nagyon sok feladat áll előttünk". Egyéni képviselőjelöltjeik a hátralévő két napban - így vasárnap is - arra törekednek, hogy minél több választópolgárt keressenek meg személyesen, telefonon és minden más, jogszabály adta módon, buzdítva őket a Fidesz-KDNP támogatására a szavazáson - ismertette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.