Légi közlekedés

Air Serbia: napi járat Belgrád és Budapest között

A megújuló, korábban Jet Airways néven működő szerb nemzeti légitársaság ezentúl átszállást is biztosít a szerb fővárosból a Balkánra és Abu-Dzabi irányába.

2014.04.01 09:57MTI

Keddtől naponta közlekedik az Air Serbia szerb légitársaság repülőgépe Belgrád és Budapest között. A légitársaság ATR-72-es típusú gépe kedden reggel már az új menetrend szerint szállt fel a belgrádi Nikola Tesla repülőtéren - jelentette az Air Serbia.

A megújuló szerb nemzeti légitársaság ezentúl átszállást is biztosít a szerb fővárosból a Balkánra és Abu-Dzabi irányába.

A korábban Jat Airways néven működő Air Serbia azok után váltott nevet 2013 októberében, hogy stratégiai megállapodást kötött az Etihad Airways-zel. Ennek keretében az Etihad megszerezte a szerb fuvarozó részvényeinek 49 százalékát és a menedzsmentjogokat öt évre. A szerb állam 51 százalékkal és a kilencfős igazgatóságban öt fővel képviselteti magát a vállalatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.