Nem csak Juhásznak kellene majd elvinnie a balhét

Juhász Ferenc lesz az MSZP népszavazási kampányának irányítója

Juhász Ferenc lesz az MSZP népszavazási kampányának politikai irányítója - írta kedden a Népszabadság.

2008.01.08 06:44Népszabadság

A párt hétvégi kihelyezett elnökségi ülésén a Fidesz által kezdeményezett népszavazás kapcsán felállítandó stratégiáról és a kampányról Juhász Ferenc elnökhelyettes beszél, témavezetőként. Ez alapján egyértelműsíthető, hogy Juhász lesz a szocialisták népszavazási kampányának politikai irányítója.

Mindez nem jelenti azt, hogy egy esetleges fiaskó után egyedül Juhásznak kellene majd "elvinnie a balhét", hiszen a népszavazás kimenetele Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök sorsára is jelentős kihatással lehet - írta a lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.