Jobbik

"Nácik haza!" - Londonban tüntetők várták Vona Gáborékat

Ellentüntetők fogadták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének vasárnapi londoni gyűlésére érkező magyarokat. Körülbelül 200 ember gyűlt össze, hogy kifejezzék nemtetszésüket.

2014.01.26 15:13MTI
MTI

A rendezvény gyülekezőhelye London belvárosában, a Holborn metróállomáson volt, de az állomás kijáratát az indulás meghirdetett időpontjában hozzávetőleg 200 antifasiszta ellentüntető állta el.

A Jobbik elnökének gyűlésére érkezőket és az ellentüntetőket rendőrsorfal és fémkordon választotta el egymástól. Az ellentüntetők a gyűlésre érkezőket "náci szenny - takarodjatok az utcáinkról", illetve magyar nyelven "nácik haza!" skandálással fogadták.

Az ellentüntetők eközben náciellenes jelszavakat hangoztató transzparenseket tartottak a magasba. A gyűlés kezdete helyi idő szerint 13.30 - közép-európai idő szerint 14.30 - órára volt meghirdetve, de az időpont után negyedórával a Jobbik elnökének gyűlésére érkezők még nem tudtak kijönni a metróállomás épületéből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.