Megválasztották

Vona Gábor a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

Vona Gábor pártelnököt szavazták meg a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének Budapesten, a párt tizedik, ünnepi kongresszusán.

2013.10.26 16:37MTI
MTI

Vona Gábor a megválasztása utáni sajtótájékoztatón azt mondta, azokat az embereket akarják képviselni, akik a Fideszből és az MSZP-ből is kiábrándultak. Programjuk három pillérre épül: a közbiztonságra, a munkahelyteremtésre és az elszámoltatásra.

A küldöttgyűlésen Szabó Gábor pártigazgatót ismét megválasztották válaszmányi elnöknek. A képviselő bejelentette, hogy a 2014-es voksoláson sem listán, sem egyéni választókerületben nem indul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.