MSZP

A szocik szerint a rombolás éve volt 2013

"2013 a rombolás éve volt, 2014 viszont a változás éve lesz. A kormányváltás után az MSZP hozzákezd az ország újjáépítéséhez" - közölte a szocialista párt.

2013.12.17 10:32MTI

Az idei esztendő az MSZP szerint a rombolás éve volt, amely a "nagy rezsiátveréssel" kezdődött.

Az ellenzéki párt az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében írta ezt, felidézve: Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető január elején jelentette be, hogy megalakul a rezsicsökkentési munkacsoport, frakciótársa, Németh Szilárd pedig ezután rendszeresen adott hírt a "rezsiháború" eredményéről. "Ám arról azóta is hallgat, hogy a rezsicsökkentés igazságtalan, hiszen a rászorulók helyett inkább a gazdagoknak segít, és hosszabb távon nem fenntartható intézkedés" - fogalmaztak.

Az MSZP szerint a munkanélküliség januárban is nőtt, a pályakezdő fiatalok 20 százaléka már januárban sem tudott elhelyezkedni, a fiatalok elvándorlása folyamatos, és januárban kiderült, hogy a társadalombiztosítási alapok 120 milliárdos hiánnyal zártak 2012-ben. Ugyanakkor kormánypárti polgármesterek - folytatódik a közlemény - busás jutalomban részesültek, és bár a felháborodás nyomán e pénzek nagy részét visszafizették, az állami nagyvállalatoknál az év végén is zajlott az osztogatás.

"2013 a rombolás éve volt, 2014 viszont a változás éve lesz. A kormányváltás után az MSZP hozzákezd az ország újjáépítéséhez" - közölte a szocialista párt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.