Egy kis előzetes

Nemzetközi telekommunikációs konferencia az NMHH szervezésében

Az európai telekommunikációs szektor befektetési lehetőségei lesz a fő témája annak a nemzetközi konferenciának, amelyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendez ma Budapesten.

2013.12.04 07:08MTI
NMHH

A konferencia résztvevői, régiós befektetésekért felelős banki szakemberek, pénzügyi tanácsadók és elemzők, a szektor szabályozó hatóságainak vezetői, valamint uniós tisztségviselők közösen keresnek válaszokat arra, hogyan lehet versenyképesebbé tenni Európa telekommunikációs szektorát.

A konferencián szó lesz az európai hírközlési szabályozás lehetőségeiről, kiderül majd, milyen eszközökkel biztosítaná a fejlődést az unió, és mit gondolnak erről a tagállamok képviselői.

Az Európai Bizottság egységes távközlési piacra vonatkozó javaslatának értékelése mellett megismerhető lesz az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete (BEREC) által képviselt álláspont is.

A nyitóbeszédet Karas Monika, az NMHH elnöke tartja. Az előadók között lesz Leonidas Kanellos, a BEREC soros elnöke, valamint Robert Madelin, az Európai Bizottság kommunikációs hálózatokért, tartalomért és technológiáért felelős főigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.