Online lakáskereső

30 ezer hirdetés: országos lefedettségű lett az Otthontérkép

"Az Otthontérkép duplikációszűrőjének hála a lakáskeresőknek nem kell kibogarászniuk a különbözőnek látszó ajánlatok közül az azonosakat, elég csak végignézniük az adott ingatlanhoz tartozó ajánlatok listáját."

2013.12.03 12:33MTI
Fotó: MTI

Országos lefedettségű lett az ingyenesen használható Otthontérkép online lakáskereső, keddtől Budapest után egész Magyarország területén böngészhetnek a lakáskeresők az eladásra vagy kiadásra kínált ingatlanok között.

Az Otthontérképen a az FHB Jelzálogbank Nyrt. közleménye szerint a legnagyobb hazai ingatlanközvetítő hálózatok többségének - az FHB Ingatlan, a Duna House, a CDC Ingatlan, az Openhouse - teljes kínálata mellett egyre több kisebb ingatlanközvetítő ajánlata is megtalálható.

Az FHB hangsúlyozza: az Otthontérképen jelenleg 30 ezer egyedi lakáshirdetés található.

Egyes lakásokhoz több hirdetés is tartozhat, amennyiben több ingatlanügynökség is kínálja azt. "Ám az Otthontérkép duplikációszűrőjének hála a lakáskeresőknek nem kell kibogarászniuk a különbözőnek látszó ajánlatok közül az azonosakat, elég csak végignézniük az adott ingatlanhoz tartozó ajánlatok listáját, amit a rendszer automatikusan kigyűjt és rendez." - idézi a közlemény Ditróy Gergelyt, az Otthontérkép vezető elemzőjét.

A tervek szerint az Otthontérképet újabb térképszelvényekkel és adatokkal fejlesztik tovább, és az elérhető ingatlanok körét is folyamatosan bővítik. A közeljövőben pedig foglalkoznak a magánhirdetők feltöltésének kiépítésével, illetve egy mobilalkalmazás és a vásárlási döntést segítő kalkulátorok létrehozásával is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.