Ő szippantott?

Nyomozást indult a szombathelyi droggyanú ügyében

Nyomozást indított a rendőrség abban az ügyben, amelyben Lazáry Viktor szombathelyi fideszes alpolgármestert egy videofelvétel alapján drogfogyasztással gyanúsította meg a helyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

2013.10.01 08:44MTI

Egyelőre csak a nyomozás megindításának tényét erősítette meg kedden a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Arról Leibinger Eszter még nem adott tájékoztatást, hogy ismert vagy ismeretlen tettessel szemben, pontosan milyen bűncselekmény gyanújával indítottak büntetőeljárást.

Lazáry Viktor ugyanis korábban közleményben tudatta: nem ő látható a videofelvételen, soha nem drogozott, a felvétel szerinte hamisítvány. Jelezte, nagy nyilvánosság előtt tett rágalmazás és kényszerítés bűntette miatt feljelentést fog tenni.

Czeglédy Csaba szocialista önkormányzati frakcióvezető korábban azt mondta: a rendelkezésére álló összes bizonyítékot átadta a rendőrségnek, ezek között annak a szombathelyi dílernek a nevét is, akitől gyanúja szerint az alpolgármester és mások is beszerezhették a kemény drogot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.