Az ítélet nem jogerős

Fegyházra ítélték a 11 és fél éves kislányukkal fajtalankodó szülőket

A Debreceni Törvényszék 11 év fegyházra ítélte azt a férfit, aki másfél évig verte és orális szexre kényszerítette 11 és fél éves kislányát. Az anyát pszichikai bűnsegédként 6 évre ítélték.

2013.09.20 14:21Havariapress

A Debreceni Törvényszék bűnösnek mondta ki pénteken a szülőket 12. életévét be nem töltött sértett sérelmére, erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében, mert 11 és fél éves kislányukat az apa közel másfél évig verte és kényszerítette orális szexre, emellett az anya közreműködésével többször közösülési kísérletre is sor került.

A nő arra intette lányát, hogy tegye azt, amit az apja mond neki. A család nehéz anyagi körülmények között élt, ezért a férfi ki akarta állítani kislányát a 4-es útra, hogy pénzt keressen.

A Debreceni Törvényszék a férfit 11 év fegyházra, a nőt pszichikai bűnsegédként 6 év fegyházra ítélte, valamint a férfit 10, a nőt 6 évre eltiltotta a közügyektől. A házaspárt a bíróság megfosztotta szülői felügyeleti joguktól is.

A nő és védője tudomásul vette az ítéletet, a férfi és védője enyhítésért, az ügyész súlyosbításért fellebbezett, ezért az elsőfokú ítélet nem jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.