Kihelyezett kormányülés

Orbán Fehérváron mond beszédet 19-én

A miniszterelnök és a kormánytagok a program során megtekintik Székesfehérvár megújított főutcáját is.

2013.08.16 09:58MTI
Fotó: MTI

Székesfehérváron ülésezik augusztus 19-én a kormány. A városban Orbán Viktor miniszterelnök beszédet is mond, a programot a napokban véglegesítették - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A kormányfő és Cser-Palkovics András polgármester a Nemzeti Emlékhelyen virágot helyez el Szent István király szarkofágjánál, majd a politikusok 11 órakor beszédet mondanak a Szent István Emlékév ünnepi műsorán, a Városház téren.

A kihelyezett kormányülést a polgármesteri hivatalban tartják, az esemény első része a sajtó nyilvánossága előtt zajlik majd.

A miniszterelnök és a kormánytagok a program során megtekintik Székesfehérvár megújított főutcáját is - tájékoztatott Havasi Bertalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.