Támadással védekezik

Kocsis Máté és a legnagyobb Facebook-mocskolódások - képpel!

A Fidesz kommunikációs igazgatója helyett megint Facebook-profiljának szerkesztői reagáltak arra, hogy miért mocskolódtak a mocskolódásokra. Megígérték, ezentúl nem teszik, inkább...

2013.07.20 08:46ma.hu

"Ennek a Facebook-oldalnak a szerkesztői, sajnálattal látjuk, hogy a mocskolódásra specializálódott Bajnai-gárdisták folyamatosan provokálnak. Ezzel próbálják lejáratni ennek a Facebook-oldalnak a készítőit, valamint rajtunk keresztül a Fidesz kommunikációs igazgatóját. A nyomdafestéket nem tűrő beszólásokat még csak kritikának sem lehet nevezni, hiszen sokszor nem is a kiposztolt hírhez kapcsolódnak. A Fidesz kommunikációs igazgatójának kérésére a jövőben mindenkinek a lehető legudvariasabban válaszolunk, és ezt mi szerkesztők be is fogjuk tartani. Amennyiben mégis hasonló stílusú hozzászólások érkeznek, akkor a moderálás jogával élve törölni fogjuk ezeket az oldalról; megértését mindenkinek köszönjük. A közérdeklődésre való tekintettel közzé tesszük az elmúlt hónap legmocskosabb kommentjeit, hogy mindenki eldönthesse, ki is az ordenáré valójában." - olvasható Kocsis Máté Facebook-oldalán.

A durvaságot jelezheti az, hogy nagyjából olvashatatlan a képállományként közzétett poszthalmaz.

Lássuk:

Kocsis Máté Facebook-oldal


Mint ismeretes, a Fidesz kommunikációs igazgatójának Facebook-profilján a szerkesztő minősíthetetlen hangnemben kommunikált a kommentelőkkel, Kocsis szerint viszont a hozzászólok diktálják a stílust. Bizonyára, nem ismerik a moderálás lehetőségét...

Lássunk néhány idézetet, hogyan süllyedtek le egymás szintjére, és alázták porba magukat:

komment: Az hiszem Te köcsög, Te nem vagy normális !!!
dr. Kocsis Máté: Húú te mennyire primtív egy barom vagy... Bravó.

komment: fosól kis köcsög????
dr. Kocsis Máté: Hát tőled rendkívül fosunk mindannyian. Egy ekkora bunkó sok kárt okozhat.... üdv, a szerk.

komment: szánalmas élőlény ez is
dr. Kocsis Máté: Akárcsak te. A szerk.

Kép: Elég a hazugságokból Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.