Félelem és reszketés magyar módra

Fekete péntek: a bukások napja volt ma

Hiába van itt a hétvége, ezen a pénteken sokan kaptak a szívükhöz ijedtükben - olvassa el a ma.hu összefoglalóját.

2013.07.19 18:46ma.hu

Csányi Sándor megszabadul OTP-részvényeitől
OTP-részvényeket adott el a bank elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor: darabonként 4668 forintos átlagáron 342 818 darab OTP-törzsrészvényt értékesített. Ennyit még sosem adott el, és ettől mindenki megijedt. Van ok a félelemre?

Újabb telefonos baleset: utángyártott töltő rázta meg a férfit
Kómában van egy 23 éves kínai férfi Pekingben, mert nem eredeti töltővel próbálta iPhone 4 készülékét feltölteni, és áramütést szenvedett. Egy héten belül ez volt a második - nagy nyilvánosságot kapott - telefonos baleset Kínában. Egy nő épp az esküvőjére készült, mikor iPhone-ján keresztül halálra rázta az áram.

Kémkedett volna a Huawei?
A pekingi kormány számára kémkedett a kínai Huawei cég, az információs és telekommunikációs technológiák egyik vezető globális szolgáltatója - állította egy interjúban Michael Hayden, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egykori vezetője. Igaza van?

Eddig ismeretlen békafajra bukkantak Guyanában
Új, eddig ismeretlen békafajra bukkantak német kutatók a guyanai őserdő mélyén. Az állat a nyílméregbékák családjába tartozik. A nagy felfedezés csupán a véletlennek köszönhető, de a béka biztosan megszívja…

Budapest Pride: 3 gyanúsított az atrocitások ügyében
Három embert hallgattak ki gyanúsítottként a Budapest Pride felvonulás utáni atrocitások ügyében. Mi lesz velük?

Az egész osztály elhasalt az érettségin
Egy drezdai magán-szakközépiskola teljes végzős osztálya megbukott az érettségin németből. Ez tényleg oltári nagy bukta...

Fotó: MTI

Szabadlábra helyezik Nagyováékat
Szabadlábra helyezik Jana Nagyovát, Petr Necas volt miniszterelnök kabinetfőnökét, akit korrupció megszervezésével és hivatali visszaéléssel vádolnak a hatóságok. A másik vád ellene az, hogy Necas feleségének törvénytelen megfigyelésére utasította a katonai hírszerzést. A válófélben lévő volt kormányfő a közelmúltban nyilvánosan elismerte, hogy élettársi viszonya van Nagyovával. Ki-kivel van?

Meghibásodás miatt visszafordult egy Tokióba tartó Dreamliner
Az üzemanyagpumpa valószínű meghibásodása miatt visszafordulásra kényszerült a japán légitársaság Bostonból Tokióba tartó Boeing 787 Dreamliner típusú utasszállító repülőgépe. Fel merne szállni?

A Vodafone megtévesztette a fogyasztókat
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a fogyasztók megtévesztése miatt 25 millió forintra bírságolta a Vodafone-t. Ön érintett?

Feljelentést tettek Erőss Zsolték halála miatt
Kollár Lajos, a Magyarok a világ nyolcezresein elnevezésű expedíciósorozat vezetője a feljelentés hírére úgy reagált: "annak, aki feljelentést tett, nincs magashegyi tapasztalata, és nem járt a Himalája közelében sem". De miről is van szó, tulajdonképpen?

Snowden: napokon belül újabb leleplezések várhatók...
Pár napon belül újabb leleplező cikkek jelenhetnek meg Edward Snowdentől, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori munkatársától származó információk alapján. Kit buktat le?

Gyerekek kezében robbant a pokolgép
Játszó gyermekek kezében robbant fel egy pokolgép Kelet-Afganisztánban egy tálib parancsnok házában: öt gyermek és egy nő meghalt. És nem ez az első eset...

Ezt kivételesen nem mi buktuk el

Több sikeres eb után vb-t rendezhet Budapest 2021-ben!
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) pénteki döntése értelmében Budapest rendezheti az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, műúszók és vízilabdázók 2021-es világbajnokságát. De mit keresett ott Orbán?

8125 méteren: csúcsra ért a Nanga Parbat-expedíció!
Feljutott a Nanga Parbat 8125 méter magas csúcsára pénteken a Török Zsolt vezette romániai expedíció. A csúcson töltött több mint fél óra után megkezdték az ereszkedést lefelé. Erősséken túl is van hegymászás?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.