Arthur Dent esete

Rossz címre ment a házdózeroló Texasban...

Rossz házat taroltak le épületbontók Texasban, pontosabban nagyon is jót, csak éppen rossz címen állót.

2013.07.19 17:20MTI

A tévedés okán egy házaspár, David Underwood és neje vesztette el a házát. A tóparti, három hálószobás családi házat idén vették egy rokonuktól, de még nem költöztek be. Igencsak megdöbbentek, amikor beugrottak füvet nyírni, ám kertes ház helyett csak "háztalan" kert fogadta őket. Az épületnek pusztán az alapja maradt meg.

Mint kiderült, a szomszéd házat kellett volna eltüntetniük a bontóknak. Az azonban még mindig áll.

A tarolókat amúgy Fort Worth város önkormányzata bízta meg a pusztítással, és ki is fizette nekik a 6 ezer dolláros (1,3 millió forintos) munkadíjat a tetemes károkozásért.

A háztalan házasok az önkormányzattal egyelőre peren kívül próbálnak megegyezni, az önkormányzat pedig vizsgálja, hogy mi okozta a címtévedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.