A Trafik-ügy

Trafik - ND: az állam biztosítja az infrastruktúrát az állami pályázathoz

Az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. szerint természetes, hogy az állam a trafikpályázatoknál igénybe veszi a rendelkezésre álló infrastruktúrát, például a Széchenyi programirodát.

2013.07.15 13:49MTI
Mut(y)i

A cég hétfőn közleményben tudatta, teljesen természetes, hogy az állam által bonyolított országos méretű, több mint ötezer végpontot érintő dohánykiskereskedelmi pályázatok elbírálásánál, a szerződéskötésnél az állam a rendelkezésre álló infrastruktúrát - adott esetben a teljes országos lefedettséggel bíró Széchenyi programirodát - felhasználva hajtja végre feladatát.

A dohánykereskedelmi cég ezt Török Zsoltnak, az MSZP szóvivőjének vasárnapi sajtótájékoztatójára reagálva közölte. Az ellenzéki politikus arról beszélt, hogy az MSZP az Európai Unió által támogatott Széchenyi programirodáknak a "trafikmutyiban" való részvételéről, hasznáról vár válaszokat. Török Zsolt egy levelet mutatott be, amely szerint a koncessziót elnyert cégek, illetve azok képviselői a Széchenyi programirodákban kötötték meg a szerződéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.