Inkább a "hazájuk ellen kémkedők" ellen kellene

Trafik - a Fidesz szerint rossz a "szocialista hajtóvadászat" iránya

A Fidesz arra kéri az MSZP-t, hogy a "hazájuk ellen kémkedő" baloldali politikusok ellen folytassanak hajtóvadászatot az ötezer "nyílt és törvényes pályázaton nyert" trafikos helyett.

2013.07.11 17:54MTI

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében Braun Róbert szocialista politikus napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikus gazdasági puccsként értékelte a trafikügyet és a Miniszterelnökséget vezető Lázár János közéletből történő távozását sürgette. 

A Fidesz válaszában úgy fogalmazott, a "magyar emberek döntő többségével együtt" arra kérik a "botrányos ügyekből ki se látszó szocialistákat, hogy hajtóvadászatot a maffiabaloldal alakjai, a baloldali korrupt és hazájuk ellen kémkedő politikusok ellen" folytassák, ne az "ötezer nyílt és törvényes pályázaton nyert magyar kisvállalkozó ellen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.