A veszélyhelyzetre való tekintettel

Árvíz - elhalasztja vasárnapi kongresszusát a Fidesz

Az árvízi helyzetre való tekintettel elhalasztja vasárnapi kongresszusát a nagyobbik kormánypárt.

2013.06.05 11:30MTI

Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója elmondta: a döntést a Fidesz elnöksége hozta meg, tekintettel az Orbán Viktor miniszterelnök által a Dunán levonuló árvíz miatt elrendelt veszélyhelyzetre. 

A kormánypárt vezetése arra kér minden kongresszusi küldöttet, polgármestert, Fidesz-tagot és -aktivistát, hogy június 9-én, a tanácskozás korábban tervezett napján is vegyen részt az árvíz elleni védekezésben, illetve a munkálatok szervezésében, hogy a rekord árvíz minél kisebb károkat okozzon az országban - mondta Kocsis Máté. 

A kongresszus új időpontjáról a Fidesz országos választmánya dönt majd a hamarosan - tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.