Véletlen vagy szándékos?

Varju László: "Elfogtunk levelet..."

A Demokratikus Koalíció tagja Facebook-oldalán azt írja, hogy az általuk elcsípett levélben Dióssi Csaba dunakeszi polgármestere Bajnai Gordon-ellenes "spontán" tüntetésre szólítja fel a fideszes aktivistákat. Közben fél Dunakeszit elönti az árvíz...

2013.06.04 09:25ma.hu

Varju László (Demokratikus Koalíció) országgyűlési képviselő kedden reggel posztolta a népszerű közösségi oldalon, hogy elcsíptek egy levelet, amelyet azonnal le is közölt, "Itt a levél, menjen oda, aki tud" megjegyzéssel.

A bemásolt szöveg azt mutatja, hogy ezt aznap küldte ki Dióssi, mikor felszólította városának lakóit, hogy csomagoljanak, és mentsék értékeiket, mert Dunakeszi bizonyos területeit komolyan veszélyezteti az árvíz.

Lássuk a levelet:

Varju László Facebook-oldal

---------- Továbbított levél ----------
Feladó: <dunakeszi@fidesz.hu>
Dátum: 2013. június 3. 17:09
Tárgy: Bajnai Gordon Dunakeszin - Tüntetés!

Szia!

Június 6-án (csütörtökön) 18:00-tól Dunakeszin, a Radnóti Miklós Gimnáziumban "tiszteletét" teszi Bajnai Gordon. Szeretnénk Őt meglepni egy "rögtönzött" tüntetéssel. Előzetes értesüléseink szerint a gimnázium előtti utca le lesz zárva, de az utca két végére 17:00-ra szervezzük a demonstrációt.
Amennyiben tudsz készíteni transzparenseket, vagy magaddal hozni liba hangot utánzó sípot, annak Gordon biztosan örülne...

Kérlek, jelezz vissza Juhász Ádámnak (juhasz.adam@fidesz.hu) vagy Sipos Dávidnak (sipos.david@fidesz.hu), hogy el tudsz-e jönni.

Küldök néhány transzparens szöveg mintát.

Bajnai a tolvajok fejedelme! (liba)
Gyilkos a humorod! (+ rajzoljatok libát a transzparensre, hogy érthető legyen)
Megdupláztátok a munkanélküliséget gordon!
Gordon= adóemelés!
Gordon=csökkenő fizetés!
Nem akarunk minimálbér-csökkenést!
Gordon= 40% szja
A maffiabaloldal Európa szégyene!
Együtt áruljátok el Magyarországot!
Gordon, nem kérünk a drogból!
Soha többé bankárkormányt!
El a kezekkel Magyarországtól!
Nem akarunk nyugdíjadót!
Gordon, nekünk számít a rezsi!
El a kezekkel a fizetésünktől!
Gordon, az IMF helytartója.
Ki pénzel gordon?
Mennyit nyertél cipruson gordon?
A földet vissza a magyaroknak!
El a kezekkel a magyar földtől!

Üdvözlettel:
Dióssi Csaba

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.