Komoly problémákkal kellett megbírkózni

Fazekas: a kormány egyik legfontosabb feladata az agrárium talpraállítása volt

A magyar mezőgazdaságnak a 2010 előtti években szinte minden elemében komoly problémákkal kellett megküzdenie, és a nemzeti ügyek kormányának megalakulása után egyik legjelentősebb feladata az volt, hogy az agráriumot a talpára állítsa.

2013.05.24 20:13MTI
Fotó: MTI

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter emlékeztetett arra, hogy a gazdabarát környezet kialakításához egyebek között megalkották a kamarai törvényt, megszervezték a termelőket, a feldolgozókat és a kereskedők jelentős részét magába foglaló agrárkamarát, megteremtették a helyi értékesítés, feldolgozás lehetőségét, reklámkampányt indítottak a hazai termékek tudatos vásárlására, és engedélyezték az otthoni pálinkafőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.