Növekedés, termelés, munka

Fazekas: új korszak kezdődik a magyar mezőgazdaság történetében

"Új korszak kezdődik a magyar mezőgazdaság történetében a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara (Új Nemzeti Agrárkamara) megalakulásával."

2013.03.28 12:30MTI

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az új köztestület országos alakuló küldöttgyűlésén rámutatott: most a legfontosabb cél, hogy a magyar mezőgazdaság növekedjen, többet tudjon termelni, több embernek tudjon munkát adni. 

Emellett vissza kell szerezni a belső piacokat, és új külső piacokon is meg kell jelenniük a magyar mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeknek. A mezőgazdaság már három éve jobban teljesít - szögezte le a miniszter. Hozzátette: a magyar mezőgazdaság lépésről-lépésre, szívós munkával többet termel. 

Példás együttműködés alakult ki az elmúlt években - jegyezte meg - az agrárium szereplői és a szaktárca között. Ennek alapján pedig az eredményes együttműködés további folytatására tett javaslatot a jelenlévőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.