Újabb kérdések Bajnai Gordonhoz

Fidesz: "kiszabadult a Hajdú-Bét szelleme a palackból"

A Fidesz újabb kérdésekre vár választ Bajnai Gordontól a Hajdú-Bét-ügyben Karsai József volt szocialista képviselő nyilatkozatával kapcsolatban.

2013.05.15 12:56MTI

 Zsigó Róbert úgy fogalmazott: "kiszabadult a Hajdú-Bét szelleme a palackból", egyre több őszinte, bátor ember nyilatkozik az ügyről. Szerinte ilyen Karsai József volt szocialista politikus is, aki a Magyar Televízió műsorában arról beszélt: képtelenség, hogy Bajnai Gordon nem tudott arról, mire megy ki a Wallis játéka a Hajdú-Bét ügyében.
   
A Fidesz szóvivője hozzátette: Karsai József szerint őt "erősen elővette a frakció", amikor azt követelte, hogy Bajnai Gordon legalább kérjen bocsánatot a tönkrement gazdáktól, és azt is mondta, hogy van nála nyolc titkos dosszié, amit a mai napig nem mer nyilvánosságra hozni. Ugyanakkor Karsai szerint a volt kormányfő annak idején a szocialista frakcióirodán elismerte, hogy a dossziék tartalma fedi a valóságot - tette hozzá Zsigó Róbert.
   
A Fidesz szóvivője ennek alapján közölte: arra várnak választ Bajnai Gordontól - az 500 károsult család nevében is -, hogy mi történt valójában a szocialista frakcióirodában, miért kellett Karsai Józsefet elhallgattatni ebben az ügyben, és mi van a titkos dossziékban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.