"Fontos a változás"

Mesterházy: a lakosság fele szegénységben él

Mesterházy Attila szerint nem szolgálja a magyar emberek érdekeit az, ami ma Magyarországon zajlik, ezért fontosnak nevezte, hogy a legkisebb önkormányzati választókörzettől az egész országig sikerüljön változást elérni.

2013.05.11 16:14MTI

Mesterházy Attila szombaton Komlón, pártjának a vasárnapi helyi időközi önkormányzati választáshoz kapcsolódó kampányzáró eseményén azt mondta: egy napokban megjelent tanulmány szerint az ország lakosságának fele szegénységben él, napi megélhetési gondokkal küzd, mintegy félmillió gyermek éhezik. "Mindez abból is fakad, hogy kevés a munkahely, nő a munkanélküliség" - tette hozzá.

Az MSZP elnöke hangsúlyozta: az MSZP programjában célul tűzte ki a munkahelyteremtést, a szegénység visszaszorítását, a jogállam visszaállítását, valamint "a mutyik felszámolását" is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.