A támadó a DK kitűzőjét viselte

Ismét megtámadták a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét

Ismét megtámadták a Fidesz egyik aláírásgyűjtőjét. A rezsicsökkentés megvédése érdekében indított akcióban részt vevő önkéntest Budapesten, Békásmegyeren érte atrocitás szombaton.

2013.04.13 14:28MTI

Tájékoztatásuk szerint a Fidesz önkéntese az aláírásgyűjtésükről készített videofelvételt, amikor odalépett hozzá egy férfi, aki a Demokratikus Koalíció (DK) kitűzőjét viselte, erősen lökdösni kezdte a fiatalembert, és kiütötte a kezéből a kamerát. 

A Fidesz többi aktivistája ekkor rendőrt hívott, mire a támadó elhagyta a helyszínt - közölte a kormánypárt sajtóirodája, hozzátéve, hogy a rendőrség eljárást indított az ügyben. A múlt héten két budapesti helyszínen is bántalmazták a Fidesz aláírásgyűjtőit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.