Az elmúlt három hétben

Rezsicsökkentés - több mint félmillió aláírásnál tart a Fidesz

Az elmúlt három hétben 550 ezer aláírást gyűjtött a Fidesz a rezsicsökkentést támogató kampányában.

2013.04.11 13:21MTI

A kormánypárti képviselő tájékoztatóján Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, valamint az energiaszolgáltatókat is bírálta, amiért nem állnak a rezsicsökkentés, a magyar családok oldalára. Felháborítónak nevezte, hogy az Együtt 2014-PM választási szövetség vezetője egy rádióinterjúban szélhámosságnak minősítette a rezsicsökkentést.
 
Zsigó Róbert szerint a volt kormányfő hatalomra kerülve ugyanazt a veszélyes politikát folytatná, mint 2010 előtt, ezért fontos, hogy a magyar társadalom erőt mutasson a Fidesz aláírásgyűjtésén. "Ez a meccs még nincs lefutva", Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon emberei ugyanis készek a szolgáltatóknak kedvezni a magyar emberek kárára - fűzte hozzá. Kiemelte továbbá, eddig 3.400 panasz érkezett az energiahivatalhoz, amelyek mind arról szólnak, hogy a szolgáltatók megpróbálják "elszabotálni" a rezsicsökkentést. 

A Fidesz szóvivőjének tájékoztatóján jelen volt Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas színésznő is, aki elmondta: bár nem szereti a politikát, magát nem tartja sem jobb-, sem baloldalinak, a rezsicsökkentésről mégis azt gondolja, hogy az Magyarország, valamit a magyar családok elemi érdekét szolgálja, egy olyan ügy, amelyben összefogásra van szükség. A kiváló és érdemes művész a VIII. kerületi helyszínen aláírásával is támogatta a Fidesz akcióját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.